Apa milih kita

    Guangdong CHUNXIA NEW BAHAN TECH CO., LTD didegaké ing 2010, perusahaan kadhaptar karo inovasi, riset lan pangembangan, produksi, lan dodolan. produk kita wis certificated dening OEKO-Tex lan ISO9001. Uga, perusahaan kita iki diarani "National Enterprise High-tech". Kanthi taun, kita duwe saperangan paten nasional lan tetep nggoleki produk anyar.

    We dhewe non woven pabrik kang account JELLY. We nguwasani kabèh prosedur saka tuku bahan baku kanggo produk final.

    

    newsletter

    Warta paling anyar lan nawakake ...

    Tindakake kita

    • facebook
    • sns02
    • linkedin
    • sns04
    WhatsApp Online Chat !