Naha milih kami

    Guangdong CHUNXIA NEW Bahan tech CO., LTD diadegkeun dina 2010, hiji parusahaan didaptarkeun ku inovasi, panalungtikan sarta pamekaran, produksi, jeung jualan. produk urang geus certificated ku OEKO-Tex na ISO9001. Ogé, parusahaan urang ieu dubbed "National perusahaan High-tech". Jeung taun, urang sorangan sababaraha patén-patén nasional jeung tetep nalungtik produk anyar.

    Simkuring sorangan non anyaman pabrik nu brand anu jelly. Urang ngadalikeun sakabeh prosedur tina beuli bahan baku pikeun produk ahir.

    

    newsletter

    Meunang apdet panganyarna na nawaran ...

    Tuturkeun Kami

    • facebook
    • sns02
    • LinkedIn
    • sns04
    WhatsApp Online Chat !